Novosti

5. KUPONIJADA GLASA ISTRE

   23.11.2018.

Poštovani,

Pozivamo Vas da se uključite u 5. KUPONIJADU GLASA ISTRE, prodajnu akciju koju organiziraju istarska udruženja obrtnika i HGK – Županijska komora Pula sa Glasom Istre.

Akcija je namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama kako bi kupci osjetili prednosti kupovine u malim trgovinama gdje mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre – ostvaruju i popust! Kuponijadi se mogu priključiti i male uslužne djelatnosti građanima (serviseri, frizeri, kozmetičari, postolari, fotografi, krojači…).

Akcija će se provoditi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim objektima obrtnika i trgovačkih društava, a Glas Istre će izvršiti najavu i promociju te za svakog prijavljenog trgovca otisnuti kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje.

Poželjno je da se popust daje na cjelokupni asortiman prodavaonice, no moguće je također da trgovac odredi dio asortimana na koji se daje popust - te u tom slučaju mora već na kuponu pisati koji je to dio asortimana, a taj dio mora obuhvaćati najmanje 50% robe u prodavaonici. Najniži popust je 10%.

 

Rok za prijavuje do srijede, 28.11.2018. do 13,00 sati.

Prijave je potrebno dostaviti elektronskom poštom na mail uo.labin@hok.hr

Kuponiće biti objavljeni u Glasu Istre u utorak, 4.prosinca 2018.

Period korištenja kuponaza ostvarivanje popusta je od 4. do 11.prosinca 2018.

 

Pozivamo sve trgovce zainteresirane za sudjelovanje u ovoj trgovačkoj manifestaciji da dostave popunjeni obrazac prijave. Uz prijavu potrebno je dostaviti i svoj logo, osim onih koji su ga već dostavili u prijašnjim kuponijadama.

Prijavnica