Novosti

POZIV NA BESPLATNU EDUKACIJU O OPĆOJ UREDBI O ZAŠTITI PODATAKA

   12.02.2018.

Prijavite se na besplatnu edukaciju u organizaciji Grada Labina na temu „GDPR Opća uredba o zaštiti podataka“ koje će se održati u Labinu u ponedjeljak 19. veljače 2018. u Polivalentnoj  dvorani Gradske knjižnice Labin na adresi Rudarska 1, sa početkom u 17,00 sati.

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) stupa na snagu 25. svibnja 2018. godine u svim državama članicama Europske unije. Riječ je o uredbi kojom Europska komisija želi ojačati i ujednačiti zaštitu osobnih podataka kojima upravljaju organizacije unutar EU te osobnih podataka stanovnika Unije kojima upravljaju organizacije sa sjedištem izvan EU-a.

Edukacija je namijenjena obrtima, trgovačkim društvima, javnim ustanovama i institucijama  koji vode baze podataka o partnerima, pojedincima pa čak i vlastitim zaposlenicima.

Sve hrvatske tvrtke moraju prilagoditi svoje poslovanje i postojeće sustave kako bi poslovale u skladu sa zakonom. U protivnom, nakon 25. svibnja 2018. godine podliježu propisanim kaznama u iznosima i do 20 milijuna eura ili 4 posto ukupnih prihoda kompanije.

Iako je edukacija besplatna, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate što prije, a možete se prijaviti  na broj telefona 052 866 817i na e-mail patricija.terkovic@labin.hr(u prijavi navedite iz kojeg poduzeća/obrta/institucije dolazite).