Novosti

Tajna uspješne prodaje - neka brojke rade za vas

   05.10.2017.

Dana 17.10.2017. u prostorijama Gradske knjižnice Labin održava se edukacija na temu: "Tajna uspješne prodaje - neka brojke rade za vas".

Svaki obrtnik se svakodnevno susreće s izazovima poput izrade prodajnih planova, određivanja prodajnog budžeta ili izračuna troška prodaje. Naročit izazov čine razne kalkulacije. Za kalkulaciju prodajnih cijena često nemamo sve podatke. Prepisati cijene od konkurencije i smanjiti ih za 5% realno nema smisla. Što ako je konkurencija krivo izračunala? Što ako su na lošijoj lokaciji nego mi? U temi Unapređenje prodaje bit će prikazano sustavno određivanje popusta na osnovnu cijenu. Time ćete stati na kraju kaotičnom davanju popusta, naročito kupcima kojima ne treba dati popust. 

O predavaču

Boris Vulić– iskustvo u vođenju prodaje i upravljanju nabavom stekao je u vlastitim maloprodajnim te renomiranim firmama poput AWT International, Family Frost, Financijske agencije FINA te Erste Grupe.

Vodi prodajne i marketinške kampanje u veleprodaji i maloprodaji robe široke potrošnje, elektronskih usluga te  poslovnih rješenja. Kao voditelj prodaje organizira i vodi treninge osobne prodaje koji uključuju pregovaračke, prezentacijske i komunikacijske vještine, širenja na nova tržišta te povećanje tržišnog udjela. Ujedinjuje „soft i hard skills“, te prenosi znanja iz kalkulacija isplativosti investicija jednako kao i iz područja formiranja osobnog stila prodaje.  Predavač je na Institutu za menadžment na kolegiju iz područja nabave te predaje prema vlastitom nastavnom programu kojeg je odobrilo ministarstvo.

Autor je članaka u kojima obrađuje teme vezane uz prodaju, unapređenje prodaje, edukacije i nabavu. Suradnik je konzultantskih i marketinških agencija u organiziranju prodajnih i marketinških kampanja.