Novosti

Poziv frizerima i kozmetičarima

   18.05.2012.

Pozivaju se zainteresirani da se prijave za sljedeće manifestacije:

DRŽAVNO PRVENSTVO FRIZERA I KOZMETIČARA HRVATSKE koje će se održati 17. i 18. lipnja 2012. u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris. Prema okvirnom programu, u nedjelju (17.06.) tijekom dana održavati će se natjecanje, dok će u večernjim satima biti upriličen show frizera i kozmetičara, te svečanost dodijele nagrada pobjednicima. Također tijekom cijelog dana biti će organizirana izložba frizersko / kozmetičke / pedikerske opreme i proizvoda. U ponedjeljak (18.06.) – biti će održane radionice i look and learn seminari koji će biti organizirani u suradnji sa sponzorima i frizerskim akademijama.

Na organizirani posjet istarskih frizera i kozmetičara Državnom prvenstvu krenulo bi se autobusom u nedjelju rano ujutro, a povratak bi uslijedio u ponedjeljak nakon završetka radionica.

Troškovi: cijena jednog polupansiona (večera i doručak) u dvokrevetnoj sobi iznosi 355,00 kn + 7 kn boravišna pristojba po danu. Za trošak autobusnog prijevoza postoji mogućnost da ga financiraju Komora i Udruženje, o čemu se moraju donijeti odluke Upravnih odbora.

Rok za prijavu: 30.05.2012.

 

BEAUTY FORUM MUNCHEN 2012. – od 26.-28.10.2012. Ovaj minhenski forum ljepote nudi različite sadržaje, prvenstveno za kozmetičare, pedikere, wellness i sl. djelatnosti. Detaljnije o sajmu možete pogledati na http://www.beauty-fairs.de/en/muenchen/home.html

Zajednički odlazak istarskih obrtnika organizirao bi se preko agencije Zeatours iz Pule. Prvi dan – putovanje i popodne zajednički razgled Munchena, drugi dan – odlazak na Beauty forum, treći dan povratak sa stajanjem u Salzburgu i njegov razgled.

Cijena: 1.260,00 kn, uz mogućnost plaćanja u 6 mjesečnih rata po 210,00 kn. Ukoliko se donese odluka o djelomičnom sufinanciranju obrtnika koji nemaju dugovanje za komorski doprinos, ono će se realizirati kroz zadnje rate. U navedenu cijenu nije uključena ulaznica na sajam kao ni fakultativni izleti i sadržaji.

Rok za prijavu: 10.06.2012.

Molimo zainteresirane obrtnike da se pridržavaju navedenih rokova prijave, jer ako do njega ne bude dovoljan broj prijavljenih, organizacija posjeta se otkazuje. Prilikom prijave molimo da navedete: ime i prezime, adresu, naziv obrta, kontakt broj telefona, mobitela, faxa i mail adresu (ako imate), radi slanja računa i obavijesti.