Novosti

Predavanje o HACCP-u za brodare i ribare

   03.05.2012.

Početkom 2009. stupio je na snagu Pravilnik o higijeni hrane NN 99/07. Sukladno tome, svi oni koji spremaju hranu za prodaju moraju uvesti HACCP sustav kontrole u svoje objekte. Udruženje obrtnika Poreč poziva sve brodare i ribare koji prodaju hranu na ribarskim feštama na edukacijsko predavanje na temu „UVOĐENJE DOBRE HIGIJENSKE PRAKSE (HACCP sustava) NA PLOVNE OBJEKTE„. 

Edukativno informativni radni sastanak održati  će se u četvrtak 10. svibnja 2012. s početkom u 18,30 satikongresnoj dvorani Obrtničkog doma  u Poreču, Partizanska 5a. Predavanje će održati predstavnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, iz Rijeke.

Za dodatne informacije obratiti se u ured udruženja: 856 509 ili e-mailom na: tajnik@uolabin.hr