Događanja

Sajam franšize, financijskih i konzultantskih usluga

   11.05. – 11.05.2017.

Pozivamo Vas na predstavljanje trećeg Sajma franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC, te franšizera koje će se održati

 

11. svibnja 2017. (četvrtak) u 11 sati

u prostorima HGK  Županijske komore Pula (Carrarina 5, Pula).

 

Franšizni način poslovanja jedan je od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu uspijeva većina primatelja franšize. Financijsko praćenje tih ulaganja relativno je siguran plasman kreditnih sredstava s izglednim povratom u planiranom razdoblju te je bankama i konzultantima zanimljivo predstaviti se na Sajmu franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC. Sajam je i prilika za poslovne razgovore.

 

Osim što će predstavnici organizatora sajma FEC (sajam organizira HGK ŽK Rijeka s partnerima)ukratko predstaviti sajam i mogućnosti nastupa, u sklopu prezentacije osobno će se predstaviti i troje nositelja franšiza:

 

·                    Laundry Lounge

Riječ je o brandu samoposlužnih praonica koje pružaju usluge pranja, sušenja i glačanja rublja. Hrvatska tvrtka „Bijeli svijet“, kao primatelj master franšize za Hrvatsku i sve zemlje bivše Jugoslavije, vodit će razvoj franšizne mreže i konstantno pružati podršku pojedinačnim primateljima franšize od ideje do realizacije.

 

·                    Eco Point

Implementiranjem vlastitoga inovativnog, izrazito ekološkog proizvoda u stambene zgrade, razvijen je poslovni sustav koji stanovanje u stambenim zgradama urbane sredine podiže na višu razinu, snažno utječe na očuvanje okoliša i recikliranje papira iz kućanstva. Pritom se raznim servisima i uslugama pruža mogućnost povoljnog i vrlo učinkovitog oglašavanja.

 

·         SURF´N´FRIES

Koncept se ističe po kreativnoj ambalaži, brandingu te tehnologiji pripreme krumpirića bez ulja. Pritom se nudi više različitih koncepata prodajnih mjesta, od mobilnih štandova pa do fiksnih objekata

 

Predviđeno trajanje događanja je od 45 do 60 minuta nakon čega slijede pitanja i razgovori s potencijalnim interesentima.

 

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem obrasca prijave, koji je dostupan OVDJE  ili dostavljanjem kontakt podataka na e-mail: kvitasovic@hgk.hr ili tel: 052/378 135.

 

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC, održat će se u Opatiji (hotel Kvarner) 7. i 8 lipnja 2017. U sklopu sajma održat će se i poslovni razgovori na kojima mogu sudjelovati i subjekti koji nisu izlagači na sajmu.