Događanja

Izlog kao najvžaniji i (gotovo) besplatni oglasni prostor

   21.11. – 21.11.2016.

Kako iskoristiti izlog vašeg prodajnog i poslovnog prostora i kako on može postati vaš trajni i gotovo besplatan oglasni prostor, saznajte na radionici koja se održava u ponedjeljak 21. studenog u 13 sati u prostrima polivalentne dvorane Gradske knjižnice Labin.

 

Izlog predstavlja često prvi i neposredan vizualni kontakt kupca s vašim prodajnim prostorom, te se s razlogom naziva ogledalom vaše ponude, vašeg imidža i poslovanja. Koliko je izlog važan komunikacijski kanal između prodavatelja i kupaca, te na koje se sve kreativne načine izlog može kvalitetno urediti uz ograničeni budžet, polaznici će imati prilike saznati kroz interakciju s predavačima i prezentaciju najboljih primjera iz prakse.

 

Radionicu će održati Borjan Batagelj (Carbo media, Labin), Muamer Mujević (Iconis, Rijeka) i Domagoj Ostović (Lloyds Design, Labin), poduzetnici i stručnjaci iz područja psihologije, dizajna korisničkih iskustava i digitalnog marketinga.

 

Radionica je besplatna za sve polaznike, a za sudjelovanje se prijavite na e-mail uo.labin@hok.hr ili na telefon 052 856 509.

 

Organizator radionice je Udruženje obrtnika Labin uz financijsku potporu Grada Labina i općina Labinštine.