Događanja

KUPONIJADA GLASA ISTRE

   16.11. – 03.12.2016.

Poštovani,

Pozivamo vas da se uključite u prodajnu akciju poticanja potrošnje u malim trgovinama koje su najviše zakinute utjecajem velikih kupovnih centara i smanjenom potrošačkom moći naših sugrađana. Udruženje obrtnika Pula već više godina organizira slične akcije te je krajem lipnja akcija u suradnji s najpopularnijim dnevnim listom u našoj županiji proširena te  su se uključili i trgovci iz drugih udruženja. Zajednička ocjena sudionika bila je da s akcijom treba nastaviti kako bi se ona popularizirala i dalje nadograđivala.

Krećemo, dakle, u drugu KUPONIJADU GLASA ISTRE, a Vas pozivamo da se uključite!

Vjerujemo da imate uvid u cijene oglasnog prostora u raznim tiskanim i elektronskim medijima kroz koje ste se oglašavali. Marketinška vrijednost koju dobivate kroz ovo besplatno oglašavanje u novinskom oglasnom prostoru kao i kroz kampanju koja će se provoditi za vrijeme održavanja akcije u svim lokalnim elektronskim medijima, okvirno je procijenjena na nekoliko tisuća kuna što se nadamo da će biti dodatan poticaj za vaše sudjelovanje u ovoj Kuponijadi.

Napominjemo da je ova akcija namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji, kako bi podsjetili kupce da u njima pri kupnji mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te da tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre – ostvaruju i popust!

Pozivamo da se u Kuponijadu uključe i male uslužne djelatnosti građanima (serviseri, frizeri, kozmetičari, postolari, fotografi, krojači…).

Akcija će se provoditi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim djelatnostima, a Glas Istre će u svom listu izvršiti najavu i promociju te za svakog prijavljenog trgovca otisnuti poseban kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje u periodu trajanja akcije.

Iz dosadašnjeg iskustva ističemo da što je širi asortiman robe ili usluga i veći popusti – akcija će biti uspješnija!

Iako je po mišljenju i emocijama kupaca poželjno da se popust daje na cjelokupni asortiman prodavaonice, zbog određenih specifičnosti moguće je da trgovac odredi samo dio asortimana na koji daje popust. U tom slučaju mora već na kuponu pisati koji je to dio asortimana, a taj dio mora obuhvaćati najmanje 50% proizvoda i/ili usluga u njihovoj ponudi. Najniži popust je 10%.

Rok za prijavu je do srijede, 16.11.2016.g. osobno, poštom ili mailom na uo.labin@hok.hr.

Period korištenja kupona za ostvarivanje popusta je od 24.11. do 03.12.2016.

Kuponi će biti objavljeni u Glasu Istre dana 23.11.2016. 

PRIJAVNICA