Događanja

Održana 3.sjednica Skupštine

   28.06. – 28.06.2016.

U restoranu Srednje škole Mate Blažina Labin 28. lipnja 2016. održana je 3. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Labin u mandatnom razdoblju 2014.-2018. 

Podneseno je Izvješće o samoprocjeni rada neprofitnih organizacija, a potom je članovima Skupštine obrazloženo Izvješća o radu UO Labin u 2015.g. Izvješće Nadzornog odbora o izvršenom pregledu poslovanja je također elaborirano kao i Godišnji obračun financijskog plana UO Labin za 2015.g. Iznesen je potom pregled aktivnosti Udruženja i stručne službe za prvih 6 mjeseci 2016.godine.

Gosti skupštine bile su predstavnice IKB Umag iz Labina koje su članovima skupštine prenijele nove programe banke namijenjene obrtnicima.

Izvještaj o radu UO Labin 2015.

 

  1. Donošenje odluke o odobrenju 
  2. Pregled aktivnosti siječanj – lipanj 2016;

Nastavlja se jačanje suradnje i partnerskog odnosa s jedinicama lokalne samouprave s čijeg područja UO Labin okuplja svoje članstvo,

Jedna od najznačajnijih aktivnosti svakako je servisiranje članstva informacijama o zakonskim propisima i svemu ostalom što utječe na njihovo poslovanje, kao i organizirani i zajednički nastup i izlaganje članova Udruženja na lokalnim i regionalnim sajmovima.

Poseban gost Skupštine bio je g.Armando Stanišić, dobitnih priznanja za Poduzetnika godine, koji je istaknuo kako njegov obrt trenutno zapošljava 110 radnika uz naglasak na stručnom osposobljavanju zaposlenika, stalnom ulaganju u kvalitetu i strogom poštivanje rokova isporuke. Sve to zajedno daje izvanredne poslovne uspjehe poput ovoga uz naglasak na veliku važnost sudjelovanja cijele obitelji i njihovu veliku požrtvovnost.  

Prisutnima su na kraju Goran Jeras - upravitelj Zadruge za etično financiranje i Renata Kiršić iz udruge Alfa Albona kao ambasador Zadruge prezentirali samu bit ideje i poslovanje Zadruge za etično financiranje koja je osnivač Etične banke.